A Wall Street farkasa című mozifilm alkotói annyira az eredetiségre törekedtek, hogy nem egy utánzatot törtek össze az egyik jelenet kedvéért, hanem egy igazi Lamborghini Countach látta a kárát a jó felvételnek.

Persze minden autórajongó szíve fáj ennek ismeretében, de hozzá kell tenni, hogy anyagilag nem is olyan nagy veszteségről van szó, hiszen a filmben szereplő autó (a KLA12692-es alvázszámú) 2012-ben került új tulajdonosához 130 000 dollárért, ami messze elmarad a nyolcvanas évek végén az autóért kifizetett 300 000 dolláros összegektől.

Most épp padlón vannak a Countach árak, és igazság szerint az itt látható 25th Anniversary Edition eredeti, amerikai lökhárítójával nem tartozik a legszebb darabok közé. A filmesek által fizetett összegből minden bizonnyal futja majd a kár helyreállítására, de így is azért sokkal drágább lett a felvétel, mintha egy jól sikerült utánzatot törtek volna össze. Remélhetőleg európai lökhárítóval állítják majd helyre az autót, úgy mindenki jól jár…

Az Autó-Motor ott van a Facebookon is! Klikkelj ide, és lájkolj minket a legérdekesebb hírekért és a lappal kapcsolatos friss infókért!