Az Új-Delhi Autószalonon tanulmányként bemutatott Avventura orrát kapja meg hamarosan a normál Fiat Punto is, legalábbis ez látszik azokon a képeken, amelyet a Fiat ranjangaoni üzeme közelében lefényképezett prototípuson látszik.

Nem valószínű, hogy ezt az új orrot megkapja a 2005-ben bemutatott, majd 2009-ben és 2012-ben új megjelenést kapott európai modell, nálunk hamarosan generációváltás következik, Indiában pedig még van jó néhány éve a típusnak. Arrafelé az új megjelenés mellett a legnagyobb újdonság az aktuális műszerfal megjelenése.

Az 1,2 és 1,4 literes négyhengeres motorokhoz nem nyúlnak, és a 76 és 93 lóerős 1,3-as Multijet is változatlanul folytatja majd. A két erősebb motor lesz majd választható az Avventura nevű szabadidő-autóhoz, amelynek előszériás példányait szintén lefényképezték már Indiában, közúti tesztelés során. Az év második felében lesz majd megvásárolható Indiában a felfrissült Fiat Punto és az új Avventura szabadidő-autó.

Az Autó-Motor ott van a Facebookon is! Klikkelj ide, és lájkolj minket a legérdekesebb hírekért és a lappal kapcsolatos friss infókért!