A Jalopnik újságírója, Jason Torchinsky az egyik legszórakoztatóbb autós sorozat házigazdája. Torchinsky a Jason Drives című showjában alapesetben a világ legkisebb és legbénább járműveivel lavírozik az úttesten, de most a vicc kedvéért tett egy 180 fokos fordulatot, és tövig nyomta a gázpedált. Letesztelt egy tankot.

Torchinsky egyszerűen ellátogatott a www.driveatank.com oldalra, és foglalt magának meg a stábjának egy időpontot. Igen, Amerikában ennyire egyszerű harci járművek volánja mögé pattanni. Csak internetkapcsolat kell hozzá és pénz.

Az újságíró élete egyik legmókásabb élményeként írta le a tankos túrát, Mint mondja, a páncélozott járművet vezetni nem nehéz, viszont annál megrészegítőbb: az elpusztíthatatlanság és ellenállhatatlanság érzése könnyen az ember fejébe száll, és ő is alig bírt lejönni a városromboló Godzilla-tripről. Egészen prózai részlet rángatta vissza folyamatosan a halandók közé: a tank padlója át van lyuggatva, és mindig, amikor tócsába hajtott vele, a fenekéig felfröccsent a sár.

Nézzék meg Torchinsky eszelős túráját, és ha úgy érzik, foglaljanak önök is időpontot a tankosdira: a videó alapján tényleg óriási élmény.