Bármilyen hihetetlen, ahogy a címben is olvasható, az Egyesült Államokban található Atlanta városában komolyan gondolkodnak azon, hogy legálissá tegyék az utcai versenyeket!

Bár egyelőre hivatalos döntés nem született, a CBS 46 beszámolója szerint Atlanta polgármestere, Keisha Lance Bottoms támogatja az ötletet, és állítja, jelenleg is keresik a legmegfelelőbb megoldást a probléma megoldására.

Valószínűleg nem véletlen egyébként, hogy az ötlet tetszik a polgármesterasszonynak, a terv ugyanis a 18 éves fiától származik.

Ha minden jól megy, és valóban úgy döntenek, megvalósítható a terv, akkor állítólag azzal számolnak, hogy egyes napokon, éjszakákon elzárják a város egy részét a forgalomtól, és persze a megfelelő eszközök és védelem bizosítása mellett átadják az utakat a száguldásra vágyó autósoknak.

A beszámolók szerint többek közt azért is gondolkodnak a legális megoldáson Atlantában, mert az illegális versenyek olyan szinten elszaporodtak, hogy már a rendőrök sem tudják a versenyre vágyó autósokkal tartani a lépést, így pedig a legalizálás lehet az egyetlen működő megoldás.