Rengeteg munkát fektetett ebbe az autóba az építő, amelynek végén a Toyota Suprából egy tényleg Aston Martinnak látszó tárgyat faragott. Egy apró dolgot azonban figyelmen kívül hagyott a brit úriember: drágább lett az autója, mint egy használt Aston Martin.

Azért a japán, soros hathengeres erőforrásnál (sehol nem írja, hogy turbós lenne) izgalmasabb tud lenni egy eredeti autó, hiszen a kért 45 900 fontért (kb. 16,8 millió forint) már válogathatunk a V12-es motorral szerelt valódi Aston Martinok között is. Persze ez egy DBS-utánzat, az pedig még drágább ennél az összegnél, de hát az Aston Martin azon márkák közé tartozik, amelynek típusait földi halandó nem tudja egymástól megkülönböztetni.

Jól sikerült az utánzat, talán csak a hátsó oldalablak suta ívén látszik, hogy nem eredeti Aston Martinnal van dolgunk. Két dolog az utastérrel kapcsolatban: semmihez nem nyúlt az építő, illetve tökéletes példa arra, hogyan ne fotózzunk autóbelsőt. Tessék megnézni a képeket.

Az Autó-Motor ott van a Facebookon is! Klikkelj ide, és lájkolj minket a legérdekesebb hírekért és a lappal kapcsolatos friss infókért!