A Prior Design egyébként egész normális gépeket gyárt. Ezt hogy hozták össze? Rejtély... A Prior Design egyébként egész normális gépeket gyárt. Ezt hogy hozták össze? Rejtély…

Még a kissé megosztó megjelenésű, kifutó BMW 6-os széria se szolgált rá arra, amit a német Prior Design tuningcég művelt vele.

A színválasztás még hagyján, azon könnyen lehet segíteni néhány doboz, barkácsáruházakban kapható selymes fényű fekete festékkel. A műanyagból odarittyentett spoilerek azonban borzalmasak. A hátsó kerék előtt megduplázott küszöbvégződés arra utal, eredetileg nem nyúlt olyan mélyre a borítás, ráadásul a tuningcég által kiszélesített hátsó kerékjáratnak nem a közepén helyezkedik el a kerékkivágás, hanem egy kicsit elcsúszott hátrafelé.

Kár, hogy a hátsó kerékjárat-szélesítést nem központosították a hátsó tengely körül Kár, hogy a hátsó kerékjárat-szélesítést nem központosították a hátsó tengely körül

Ezt az autót most nagyon nem találták el, egyedüli mentségük csak az lehet, hogy ők ugyan megpróbálták lebeszélni róla a megrendelőt, de az nem hagyta magát eltéríteni a szándékától. Aki nem hiszi, hogy a Prior Design képes ennél jobb autót is összehozni, az nézzen szét a weboldalukon. Ott egész elegáns átalakításokat is lehet látni.

Ízlések és pofonok. A képen ez utóbbi látható Ízlések és pofonok. A képen ez utóbbi látható