Manapság az Egyesült Államokban a vámpíroknál talán csak a zombik számítanak izgalmasabbnak, így nem csoda, hogy a Hyundai is meglovagolja ezt a trendet, mégpedig egy olyan Santa Fe szabadidő-autóval, amelynél a legfontosabb szempont az volt, hogy a lehető leghatásosabban irtsa a gyalogosokat – a zombik ugye így közlekednek.

A korábban a Veloster sportkocsi alapján elkészített Zombi Survival Machine-hez képest a Sante Fe sokkal praktikusabb választás, hiszen több helyet kínál az utasoknak és a rakománynak, arról nem is beszélve, hogy egyszerűen át tud gázolni az általa leterített zombikon. Utóbbiból nem lesz kevés, hiszen három gépfegyver, egy automata számszeríj, szamurájkardok jelentik az arzenált, és a rend kedvéért van egy kipufogó-hangtompító is, hogy lesből is lehessen gyalogosokat irtani az autóval.

A The Walking Dead-rajongó Anson Kuo tervei alapján a Galpin Auto Sports építi meg a gyalogosokra kifejezetten veszélyes járművet, amelyet aztán október 10-én lepleznek le New Yorkban, az ott megrendezésre kerülő Comic Con rendezvényen.

Az Autó-Motor ott van a Facebookon is! Klikkelj ide, és lájkolj minket a legérdekesebb hírekért és a lappal kapcsolatos friss infókért!