Christian Whiteley-Masonnál valószínűleg soha, senki nem próbálkozott többször a jogosítvány megszerzésével. Az elképesztően bizarr sztori Angliában történt meg, és kicsit több mint 25 évvel ezelőtt kezdődött.

Christian 1992-ben gondolta úgy, hogy ideje letenni a jogosítványt, a kezdés azonban nem sikerült jól.

Első tanára ugyanis 52 óra vezetés után azt mondta, soha az életben nem fogja megszerezni a jogosítványt, ha rajta múlik, annyira nincs érzéke a vezetéshez.

Az angol férfi azonban nem adta fel, sorra próbálkozott új oktatókkal és vizsgákkal, ám mikor 2003-ra már 32 sikertelen teszten volt túl, úgy gondolta, talán itt az ideje feladni.

A mai napig nem is foglalkozott a vezetéssel és az autókkal, de barátai unszolására elhatározta, itt az ideje egy utolsó próbálkozásnak. Vett néhány órát, hogy felelevenítse az emlékeit (már ha voltak ilyenek), és újra nekilátott.

És láss csodát: három apró hibaponttal teljesítette a vizsgát, és 14 oktató, 25 év, 33 vizsga és 4 millió forint elköltése után megkapta a jogosítványát, igaz, csak automataváltós autóra.

Hiába, 33 az angol igazság! Az már más kérdés, hogy úgy 10-15 elbukott teszt után miért nem mondták neki azt, tényleg nem kaphat jogosítványt soha, ha ennyire nem megy…