Nem is olyan rég még az volt a nagy hír, hogy az Aston Martin egykori tervezője, Henrik Fisker pert kapott a nyakába azért, mert a Thunderbolt nevű autójára a cég felhatalmazása nélkül rakta rá annak formai védjegyeit. Az itt látható vázlatokon szereplő Kahn Design Vengeance, azaz bosszú nevű autóval ilyesfajta probléma biztosan nem lesz, hiszen a tuningcég állítása szerint a 6 éve fejlesztett és 2 éve már a gyakorlati megvalósítás fázisában lévő autónál szorosan együtt dolgoztak az Aston Martinnal, aki áldását adta az autóra.

Kézzel formált alumínium lemezekből készítik az új karosszériát, amelynél a nyolcvanas-kilencvenes évek stílusát próbálták ötvözni egy ugrásra készülő kardfogú tigris izmos alakjával – jelentsen is ez utóbbi bármit. Az Aston Martin DB9-es alapján készülő Vengeance-ből csak néhány darabot terveznek gyártani, a vételár nem ismert, de minden bizonnyal a 125 050 fontos alapárnak a többszörösét kell majd kifizetni ezért a különlegességért.

Autó-Motor ott van a Facebookon is! Klikkelj ide, és lájkolj minket a legérdekesebb hírekért és a lappal kapcsolatos friss infókért!