Hivatalosan a Genfi Autószalonon leplezi le a Volkswagen a felfrissített Passatot, amelyet Németországban fényképeztek le álcázás nélkül. A Motor.es weboldalon további képeket is találnak az átalakított megjelenésről, amely új arcot (a fényszórók, a hűtőrács és a lökhárító is megváltozott) és új hátsó lámpákat, valamint kipufogó-végződést hoz.

Már ezt megelőzően is lesz majd hír a Passattal kapcsolatban, hiszen a megújult észak-amerikai változatot a Detroiti Autószalonon leplezik le. Nem kerül át az MQB-alapra az európainál nagyobb méretű, nyolc évvel ezelőtt bemutatott modell, a régi padlólemezen folytatja pályafutását, az orrát megnyújtják az új gyalogosvédelmi előírások miatt. Törlik a kínálatból a 280 lóerős V6-os motort, a jövőben egyedül a 2,0 literes turbóval adják a modellt, az eddigi alapmotor teljesítménye változatlanul 176 lóerő, a maximális nyomaték azonban 280 Nm-re emelkedett.

https://www.facebook.com/TunedAutomotive/videos/1291454950994437/

Eközben a korábban Kínában még némi álcázással lefényképezett Golf VIII-ast Dél-Afrikában álcázás nélkül videózták le közúton, felismerhetően GTI-s körítéssel. Az autóról hivatalosan annyit lehet tudni a 2019 nyarán esedékes piaci rajton kívül, hogy a tengelytáv megnyújtásával a hátsó lábteret akarják megnövelni.

Is This The Golf Mk8?

Earlier today, a video featuring what is pupported to be the upcoming Volkswagen Golf Mk8 made its way online. After we posted it, we had many commenting that the video was 'edited' and a 'fake'. However, a second video, shot in the Eastern Cape, featuring the same 'Red Golf' has emerged.Could this be an actual test mule of the Golf Mk8?

Közzétette: Tuned Automotive Magazine – 2018. december 10., hétfő