Hivatalosan a Genfi Autószalonon leplezi le a Volkswagen a felfrissített Passatot, amelyet Németországban fényképeztek le álcázás nélkül. A Motor.es weboldalon további képeket is találnak az átalakított megjelenésről, amely új arcot (a fényszórók, a hűtőrács és a lökhárító is megváltozott) és új hátsó lámpákat, valamint kipufogó-végződést hoz.

Már ezt megelőzően is lesz majd hír a Passattal kapcsolatban, hiszen a megújult észak-amerikai változatot a Detroiti Autószalonon leplezik le. Nem kerül át az MQB-alapra az európainál nagyobb méretű, nyolc évvel ezelőtt bemutatott modell, a régi padlólemezen folytatja pályafutását, az orrát megnyújtják az új gyalogosvédelmi előírások miatt. Törlik a kínálatból a 280 lóerős V6-os motort, a jövőben egyedül a 2,0 literes turbóval adják a modellt, az eddigi alapmotor teljesítménye változatlanul 176 lóerő, a maximális nyomaték azonban 280 Nm-re emelkedett.

Is this the Golf Mk8?

While production of the upcoming Volkswagen Golf Mk8 is only set to kick off around the middle of 2019, it seems that 'something' looking suspiciously like the teaser sketch dropped a few days ago by Volkswagen Group South Africa, has been spotted out in the Eastern Cape, South Africa.Could this be the Golf Mk8?

Közzétette: Tuned Automotive Magazine – 2018. december 10., hétfő

Eközben a korábban Kínában még némi álcázással lefényképezett Golf VIII-ast Dél-Afrikában álcázás nélkül videózták le közúton, felismerhetően GTI-s körítéssel. Az autóról hivatalosan annyit lehet tudni a 2019 nyarán esedékes piaci rajton kívül, hogy a tengelytáv megnyújtásával a hátsó lábteret akarják megnövelni.

Is This The Golf Mk8?

Earlier today, a video featuring what is pupported to be the upcoming Volkswagen Golf Mk8 made its way online. After we posted it, we had many commenting that the video was 'edited' and a 'fake'. However, a second video, shot in the Eastern Cape, featuring the same 'Red Golf' has emerged.Could this be an actual test mule of the Golf Mk8?

Közzétette: Tuned Automotive Magazine – 2018. december 10., hétfő