Amíg az előző generációnál a 2-es sorozat kapott hatalmas fényszórót, most az 1-es sorozat lámpája lett különleges formájú és méretű. Akinek ez nem tetszik, annak az augsburgi Individual Car Consulting jelenti a megoldást.

Bármelyik F20-as 1-es sorozat orrára ráműtik a 2-es sorozat orrát, legyen szó használt vagy új példányról. Nem is kérnek olyan sok pénzt az átalakításért, igényektől függően 2000-2999 euró az átalakítás ára, és ebben az összegben már benne van az anyagköltség, a munkadíj és a fényezés is. Meglepő módon nem a motortól függ az átalakítás költsége, hanem attól, hogy halogén vagy xenon fényszórókat kap a megjelenésében immár a 2-es sorozatot idéző BMW 1-es.

Előzetes bejelentkezés alapján elég gyorsan el tudják végezni az átalakítást az Individual Car Consulting augsburgi műhelyében, hiszen ha megvannak az alkatrészek, csak a fényszórókat és a lökhárítót kell kicserélni, a sárvédők és a motorháztető maradhat a helyén, hiszen azok csereszabatosak.

Az Autó-Motor ott van a Facebookon is! Klikkelj ide, és lájkolj minket a legérdekesebb hírekért és a lappal kapcsolatos friss infókért!