Ezúttal nincs izmosabb motor, csak ingyen használat Ezúttal nincs izmosabb motor, csak ingyen használat

Bodo Buschmann, a Brabus tulajdonosának kedvenc mondása (volt?), hogy a lökettérfogatot nem lehet semmivel se helyettesíteni. Ennek megfelelően a lökettérfogattal nem rendelkező Tesla Roadster esetén se nyúltak a hajtáshoz, a változtatások egyedül az autó megjelenését érintik. Meg az energiaellátását.

A csak Németországban kínált Tesla Roadster Brabus Green Package elnevezésű csomag legfontosabb tartalma, hogy az egyik nagy energiaszolgáltató is támogatja, ennek megfelelően otthoni gyorstöltőt kap a vásárló 30 000 km megtételére elegendő energia-szolgáltatással, ezen kívül még a nyilvános feltöltési pontokat is ingyen használhatja egy éven át. Kevesebb, mint 6 óra alatt tud így a Tesla Roadster tulajdonosa legfeljebb 350 km megtételére elegendő energiát vételezni.

Egyedi bőrkárpit és karbon az utastérben Egyedi bőrkárpit és karbon az utastérben

Azért a Brabus se hazudtolta meg magát, elöl 18, hátul 19 colos felnikkel teszi egyedivé az autó megjelenését, karbonból készült légterelőkkel tökéletesítik a levegő áramlását, az utastérben a kötelező karbon kiegészítőkön kívül az egyedi, a karosszéria szabadon választható színével harmonizáló bőr kárpitozás érdemel még figyelmet.

LED-es hátsó lámpákkal és légtrelőkkel módosítják a Tesla Roadster megjelenését LED-es hátsó lámpákkal és légtrelőkkel módosítják a Tesla Roadster megjelenését