2011. december 1-től a Thomas E. Beyert váltó Javier González Pareja a Robert Bosch Kft. ügyvezető igazgatója, valamint a magyarországi, a horvát és a szlovén Bosch csoport vezetője és felel a szerb, a montenegrói és a bosznia-hercegovinai tevékenységekért. A 43 éves vezető, aki 1994 óta dolgozik a vállalatcsoportnál, pályafutását gyakornokként kezdte Madridban. González az elmúlt 17 év során Németországban, Spanyolországban és Portugáliában vezetői pozíciókat töltött be, többek között a pénzügy, a kontrolling, a beszerzés, a logisztika és az informatika területén. Budapestre érkezése előtt 2009 óta a Vállalati Nemzetközi Kiküldetések HR osztályát vezette a stuttgarti Bosch központban.

Thomas E. Beyer, aki 2006-tól állt a magyarországi Bosch csoport élén, Magyarországon folytatja pályafutását. 2011. december 1-től a Gépjármű-felszerelések üzletág 10 országért felelős Adria régió elnökeként tevékenykedik.

Az Autó-Motor ott van a Facebookon is! Klikkelj ide, és lájkolj minket a legérdekesebb hírekért és a lappal kapcsolatos friss infókért!