Valamiért, ha egy olyan helyen gyűlik fel a víz, ahol nem kellene, mindig akad legalább egy autó, amely feltűnik az áradás közepén. Most azonban nem csak a sofőr volt a hibás…

London egy részét nemrég elöntötte a víz, miután egy 61 centiméter átmérőjű cső eltört, és így az összes víz az utcára ömlött.

Szerencsére senki nem sérült meg, nyolc autóst azonban a tűzoltóknak kellett kiszabadítaniuk, az áramlat ugyanis felkapta a rosszkor, rossz helyen lévő kocsikat.

És a rendőrség beszámolója szerint köztük volt egy nem épp hétköznapi darab is, nevezetesen egy Ferrari FF. A rendőrség ezután csak annyit írt a sofőrről, hogy jól van, és elég ideges…

Hogy mekkora a baj, azt első ránézésre nehéz megmondani, mert a víz ugyan megbénította az autót, de nincs elég magasan talán ahhoz, hogy a motortérbe is bejusson.

Mindenesetre a Ferrarinál szeretik az ilyen eseteket arra használni, hogy kisegítsék hűséges vásárlóikat (és persze egy kis reklámot is csináljanak maguknak), így könnyen lehet, hogy akármekkora is a kár, a Ferrari segíteni fog az angol autósnak rendbe rakni az FF-et.