Noha télen az akkumulátoros-elektromos autóval nem lehet olyan messze eljutni, mint nyáron, a Nissan szerint ilyen körülmények között is ideális kempingautó az e-NV200-as, amit a Winter Camper-rel bizonyít. Ja, és arról se szabad megfeledkezni, hogy ha a fűtést és az egyéb, szintén elektromos kiegészítőket akarják használni a télen kempingezők, akkor az úti cél nem lehet túl messze az utolsó töltőponttól…

A felnyitható tetőre ugyan kerültek napelemek, de hát nem biztos, hogy szikrázó napsütés kíséri az embert a hideg évszakban, azok meg egyébként is csak a kiegészítő rendszereket ellátó 220V-os kört képesek táplálni, ami egyébként része a Nissan Camper Technology Luxury Kit-nek, amely egy, a típushoz rendelhető gyári kiegészítők közül. Ebben a már említett napelemeken kívül konyha, hűtőgép, felhajtható ágy és hőszigetelt ablakok találhatóak.

A Nissan e-NV200 Winter Camper esetén megnövelték a hasmagsságot – azt már nem árulták el, hogy mennyivel –, és „minőségi” terepgumikat is kapott, ezen felül még két kiegészítő fényszórót is szereltek az autó elejére. A gyári tartozékok közül még a karosszériát védő gumikat, a gumi padlószőnyeget kapta meg az autó.