Már rég készen van a BMW márka elsőkerékhajtású autójának formája, Európában már korábban levédték a típus karosszériaelemeit egyenként, Kínában pedig rögtön teljes egészében nyújtották be az ottani jogvédő hivatalba a terveket.

Úgy tűnik, két lépcsőben mutatják majd be az autót, a képeken látható rövid változat mellett lesz egy nagyobb tengelytávolsággal és hátsó túlnyúlással rendelkező, 5+2 üléses családi változat is az új Minivel közös alapokra épülő egyterűből.

Az igazat megvallva, a sorozatgyártáshoz igen közeli megjelenést mutató Concept Active Tourer és annak kerékpárosoknak kialakított változatát követően nagy meglepetés nincs, csak a szokásos dolgok, úgymint kisebb felnik, kevesebb króm, szolidabb vesék. Ilyesmiknek semmi keresnivalója egy nagyon is józan, praktikus és tágas autón. Az év vége felé leplezik le majd hivatalosan a BMW 1-es Active Tourert.

Az Autó-Motor ott van a Facebookon is! Klikkelj ide, és lájkolj minket a legérdekesebb hírekért és a lappal kapcsolatos friss infókért!