Minden idők talán legfurcsább autólopását hajtotta végre valaki az Egyesült Államokban, Kentuckyban. Ugyanis a rabló egyszerűen visszavitte a kocsit, miután elvégezte a dolgát…

A whas11.com beszámolója szerint néhány nappal ezelőtt Pamela Barker a rendőrségen bejelentette, hogy ellopták az autóját a háza elől.

A rendőrség meg is kezdte a nyomozást, majd meglepve tapasztalták, hogy a hölgy három nappal később telefonált, ne keressék a kocsit, mert az „hazatalált”.

Állítólag az autó pontosan ott állt egyik reggel, ahonnan elvitték, a különbség csak az volt, hogy egy összehajtott papírlap volt a szélvédőn…

„Szia! Nagyon sajnálom, láttam, hogy benne felejtetted a kulcsodat a kocsiban, így beültem, és elhajtottam vele. Tudom, milyen nehéz autó nélkül, így visszahoztam most neked. Tudom, hogy ez nem változtat semmin, de tényleg sajnálom!” – írta a nem épp hétköznapi tolvaj a cetlin.

„Nem érdekel, miért vitte el, nem érdekel, mire használta, egyszerűen csak hálás vagyok, hogy visszahozta” – mondta az autó tulaja, aki vissza is vonta azonnal a feljelentést a rendőrségen.