Még csak említés szintjén sincs szó még a generációváltásról a Nissan GT-R esetén – a pletykák szerint hamarosan lágyhibrid rendszerrel javítják a környezeti mérlegét –, mindenesetre tovább folytatódik a típus következetes fejlesztése. Most például megmutatták a 2022-es GT-R Nismo változatot, amelynél csak lakkozzák a karbon motorháztetőt, amivel 100 gramm festéket takarítanak meg, illetve egyediek a 20 colos kovácsolt Rays könnyűfém felnik is.

Még mindig 600 lóerő teljesítményű a 3,8 literes V6-os biturbó, amely a GT3-as versenyautóból származó feltöltőinek köszönhetően erősebb az alapmodellnél, és még mindig a legnagyobb japán autóra szerelt fékek (elöl 410 mm, hátul 390 mm-es tárcsákat használó Brembo rendszer) lassítanak.

Amíg a 2022-es Nissan GT-R Nismo csak októberben kerül a japán kereskedésekbe, a passzoló kisautóhoz már hozzá lehet jutni a japán McDonalds éttermekben választható Tomica Happy Set gyermekmenüben, ahol vagy az immár Nismo-jellegzetességnek számító Steath Grey vagy aranyszínű kisautót lehet találni. Az árukapcsolásra az életnagyságú, arany színű autóval hívja fel a figyelmet az autógyár.