Az Aston Martin és a Red Bull Racing még szorosabbra fűzi a kapcsolatát, és 2018-tól már egy név alatt fognak versenyezni a Formula–1-ben.

Az Aston Martin részéről elárulták, továbbra is figyelemmel követik az új motorszabályok alakulását, amelyek legkésőbb 2021-től kerülhetnek bevezetésre. Bár logikus következő lépés lehetne, hogy 2021-től az Aston Martin legyen a Red Bull motorszállítója is, a brit cég sok más gyártóhoz hasonlóan arra vár a döntés előtt, hogy véglegessé váljanak az olcsóbbnak és egyszerűbbnek szánt következő motorformula szabályai.

Mindezek mellett az Aston Martin nem veti el azt a lehetőséget, hogy a Red Bull-lal közösen saját erőforrást fejlesszen ki. Andy Palmer, a cég elnöke és vezérigazgatója már több ilyen motoros megbeszélésen is részt vett a Formula–1-ben, hogy minden részletről informálva legyen.

A legendás brit autógyártó a 2016-os F1-es szezon előtt csatlakozott a Red Bullhoz. Sokáig úgy tűnt, hogy az Aston Martin a Force Indiával fog megállapodást kötni, de végül az osztrák bajnokot választották. Nem hivatalos információk szerint az Aston Martin 10 millió fontot fizet a Red Bullnak a megjelenésért a következő idényre a Formula–1-ben.