Ha nincsenek a biztonsági kamera felvételei, az alábbi férfit talán sosem kapta volna el a rendőrség, ő ugyanis valószínűleg minden idők legfelkészültebb buszrablója volt.

A The Sun beszámolója szerint a 20 éves Shakeil Austin nagyjából két hónappal ezelőtt úgy döntött, eljött a nagy nap, és végre magasabb szintre emeli az emeletes buszok iránti rajongását, és vezetni is fog egyet.

A buszokat tökéletesen ismerő, jól felkészült férfi nemes egyszerűséggel besétált egy buszgarázsba, majd minden különösebb probléma nélkül felszállt a buszra, és elhajtott. Majd néhány óra múlva vissza is vitte azt oda, ahol találta, igaz, az út során egy kicsit meghúzott egy Mercedest, de mindössze ennyi kárt tett az egész út során.

Itt a kamerák még nem rögzítették az arcát.

Igen ám, de nagyon beleélte magát a buszozásba, így egy hónappal később újra besétált a garázsba, és újra elhozott egy double deckert. Most viszont még messzebb ment, és utasokat is felvett, sőt, egyiküknek (aki vélhetően a barátja volt) hagyta is, hogy egy kicsit vezesse a buszt, addig ő jegyellenőrt játszott.

A terv itt is ugyanaz volt, mint az első esetben, most viszont már elkapták a rendőrök Austint. Viszont legalább fejlődött a vezetés során, hiszen másodikra már egy karcolást sem ejtett a buszon.