Májusban arra kértük olvasóinkat, hogy küldjék el autójuk, vagy motorjuk fotóját. A játék lezárult, szép számmal érkeztek képek a büszkeségekről, cserébe Autó-Motor előfizetésekkel kedveskedünk.

A beérkezett fotókból, és a melléjük írt történetekből is kiderült, hogy mindenki másért büszke járművére, a külleméért, a megbízhatóságáért, vagy az együtt átélt élményekért. Köszönjük, hogy megosztottátok velünk!

Akik pedig játékunk sorsolásán negyedéves Autó-Motor előfizetést nyertek:

Bajnóczki Gábor
Neuberger Tamás
Heiszler Sándor
Fábián István
Máthé Bálint
Barlein Zsolt

Gratulálunk!

Már a játék alatt is “szemezgettünk” a beérkezett fotókból, és folyamatosan találunk a tőletek kapott több száz kép között olyat, ami megragadja a figyelmünket.

Mint például ez a Chrysler Pt Cruiser.

(Olvasói fotó: László Sándor)

Vagy ez a kismotor, amelyet Kémeri-Greguss Zoltán egy 50 éves, 50 ccm-es pedálos Simsonból, Jawa Mustang, Riga moped, Simson S50, kerékpár, és saját gyártású alkatrészekből épített meg.

(Olvasói fotó: Kémeri-Greguss Zoltán)

A Neuberger Tamás tulajdonában lévő 1976-os Rover 2000 TC is egy igazi műszaki csemege az angol autógyártás hősidejéből.

(Olvasói fotó: Neuberger Tamás)

Bajnóczki Gábor joggal büszke erre a “strandkorlátkék” Mitsubishi Lancer Evo VIII GSR-re, nem csak azért, mert nem kis küzdelem és 1,5 évig tartó, lehetetlennek tűnő keresés után sikerült megszerezni, hanem azért is, mert azóta hobbi fotósként bejárták vele Európát különböző rally-, hegyi- és szlalom versenyeit. Ráadásul ezalatt csak egyszer hagyta cserben, egy vízcső eldurranása miatt, de azt sikerült hamar megoldani a helyszínen.

(Olvasói fotó: Bajnóczki Gábor)

Ez a piros-fehér Lada kombi, színben hozzá passzoló Skif sátras utánfutóval pedig egyszerűen szemet gyönyörködtető!

(Olvasói fotó: Kovács Attila Csaba)