Még az új modelleknél is sűrűbben érkeznek Angliából az újragyártott autók, az Aston Martin manufaktúra most például a Goldfinger című James Bond-moziban szereplő DB5-öst fogja feltámasztani egy 28 darabos limitált széria erejéig. Mindegyik teljesen egyforma lesz, a Silver Birch fantázianevű fényezéstől kezdve a rendszámokig bezárólag – a filmben szereplő autót fogják reprodukálni, a lehető legtöbb működő kütyüvel.

Magától értetődő, hogy a forgatható rendszámtáblákkal rendelkező autó nem alkalmas a közúti közlekedésre, de több akadályozza majd a forgalomba helyezést. Még nem véglegesítették, hogy pontosan mely felszerelések kerülnek az autókba, a legjobb vizuális effekteknek járó Oscar-díjjal rendelkező, több James Bond mozin is dolgozó Chris Corbould segít majd a gyári mérnököknek ebben.

A Goldfingert követően még hat James Bond moziban szerepelt az autó, az 1965-ös filmpremiert követően piacra dobott Corgi-kisautóból 2,5 millió darabot értékesítettek egy év alatt, úgyhogy a gyár magabiztos, hogy a 25 eladásra szánt példányt gond nélkül értékesítik – a pletykák szerint 1 milliárd Ft az ár. A fennmaradó három példány közül egy a James Bond mozikat gyártó EON Productions tulajdona lesz, egy az Aston Martinhoz kerül, egyet pedig jótékonysági célra árvereznek majd el a Goldfinger DB5 bemutatkozásakor, 2020-ban.