Amíg nálunk azért hébe-hóba felbukkan az utakon egy-egy Nissan GT-R, Indiában a nálunk is rosszabb útminőség miatt a fehér hollónál is ritkább látvány a japán sportkocsi. Talán ezért is gondolta úgy a Caddycrewz nevű csapat, hogy olyan spoilerkészletet farag a Swiftre, amivel annak a megjelenését idézik meg.

Az igazsághoz hozzátartozik, hogy legyen bármennyire is átformált az első lökhárító, legyen extra méretű GT-R jelvény a hűtőrácsban, az arányok nem változnak, így nem nagyon csapja be az embert a látvány. Az is érdekes elképzelés, hogy a motortértető-zár a műanyag lökhárító és a fém sárvédő kapcsolatát biztosítja. Az új első lökhárítót alsó koptató és a motorháztető Evo-stílusú légkiömlő teszi teljessé.

A hátsó lökhárító két oldalára vágtak egy-egy függőleges szellőzőnyílást, és hengerenként egy, azaz összesen négy kerek kipufogóvégződést látunk. A Nissan GT-R megjelenéssel megvadított Maruti Swift műszaki részleteiről nem közölt információkat a Caddycrewz. A felfüggesztéshez nem nyúltak, de a gyári kerekeket 17×8 colos felnikkel váltották ki.

Autó-Motor ott van a Facebookon is! Klikkelj ide, és lájkolj minket a legérdekesebb hírekért és a lappal kapcsolatos friss infókért!