Néhány nappal ezelőtt két amerikai fiatal úgy döntött, ideje feldobni egy kicsit a bulit, ezért hajnalban betörtek egy helyi luxusautókereskedésbe, és elkötöttek két Lamborghini Urust.

A helyi rendőrség Facebook-oldalának beszámolója szerint a rablás nem volt épp túltervezve, egyszerűen fogtak egy követ, betörték a kereskedés ablakát, besétáltak, felkapták a kulcsokat, és elindultak a két kocsival.

A probléma viszont már az első lámpánál jelentkezett, ahol ugyanis egy piros lámpánál teljesen szabályosan lassított előttük egy Kia, ez azonban annyira megzavarta őket, hogy egymásba szaladtak a két Lamborghinivel.

Nem jutottak messzire… (Fotó: Facebook/Wayland.MA.Police)

A rendőrség ekkor már kereste egy ideje a két fiatalt, hiszen a kereskedés riasztóberendezése azonnal jelzett náluk. A helyszínre érve azonban már csak az egyik sofőrt találták meg, akit rögtön le is tartóztattak. A másik tolvajt továbbra is keresik.

A kereskedés vezetője pedig örülhet, hogy nem néztek szét jobban a fiatalok, miután betörtek, a két Urus mellett ugyanis egy Porsche 918 Spyder állt, amit 1.4 millió dollárért, azaz 440 millió forintért árulnak.

Ez a két használt Urus együttes árának közel négyszerese.