Kínában rákattant a képregényautókra a Volkswagen konszern, nem is olyan rég az Audi TT-ből készített többféle különleges változatot, most pedig az olcsó szedánnak számító Volkswagen Bora az áldozat, amelyet a Kung Fu Panda mozi harmadik epizódja kapcsán dekorálnak ki.

Többféle megjelenés is választható lesz az összesen 20 darabra limitált szériában, amely egyébként az 1,6 literes, 110 lóerős szívómotorral, 6 fokozatú automatikus váltóval és csúcs-felszereltséggel rendelkező változatra épül, a teljes karosszériát borító fólia-dekoráción kívül a könnyűfém felni jelenti a változást.

A Fiat által a Genfi Autószalonon bemutatott Kung Fu Panda nevű autó egyedi darab marad, azt majd árverésen értékesítik, a befolyó pénzt pedig Conservation International nevű környezetvédő szervezet kapja, amely a vadon élő pandák életterének megmentésére fordítja az összeget. Az olaszok a fóliadekor mellett a belső teret is átalakították egyedi üléskárpittal és biztonsági övekkel.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Autó-Motor ott van a Facebookon is! Klikkelj ide, és lájkolj minket a legérdekesebb hírekért és a lappal kapcsolatos friss infókért!