A McLaren legextrémebb, közúti használatra szánt autója a Senna nevű sportkocsi, amelynél az 1198 kg-os saját tömeghez 800 lóerős teljesítmény tartozik. Azonban az 500 vásárló között akadnak olyanok, akik még nem elégedettek ezekkel a számokkal, itt jön a képbe a Novitec tuningcég, amely rögtön három teljesítménynövelést is kínál.

A legegyszerűbb módon, az OBD-2 csatlakozóba dugott számítógéppel növelhető a 4,0 literes V8-as biturbó teljesítménye, a legerősebb szinten 902 lóerőre (+102) növekedik a csúcsteljesítmény és 888 Nm (+88) a maximális nyomaték. Persze a csiptuning mellett különösen könnyű, Iconelből készített kipufogórendszert is beépítenek a maximális teljesítmény eléréséhez, nem csak könnyebben lélegzik az erőforrás, de a jobb hőszigetelés miatt csökken a motortér hőterhelése.

A 0-100 km/óra gyorsulást 2,7 másodperc alatt tudja le a Novitec McLaren Senna, a 0-200 km/óra sprint 6, másodpercig tart, a csúcssebesség 335 km/óra. A biztonság kedvéért nem nyúlnak az aktív aerodinamikai elemekkel átszőtt karosszériához, de a felniket lecserélik. Az elöl 20, hátul 21 colos Novitec MC3 felnik 72 színben, ezen felül szálhúzott vagy polírozott felülettel is választhatóak.