Még december 18-án Upper Sturt városában egy férfi bevásárolni ment, autóját meg szabályosan leállította egy bevásárlóközpont előtti parkolóban. Amikor negyed óra múlva visszament, az autónak hűlt helyét találta. Feljelentést tett a rendőrségen autólopás miatt.

Egy karácsonyi-újévi nyaralásról/rokonlátogatásról január 4-én hazatérő házaspár észrevette, hogy a garázsuk kapuját valaki megrongálta, és betörés miatt bejelentést tettek a rendőrségen. A hatóság emberei a garázsban megtaláltak a december 18-án „ellopott” autót. A vizsgálat kiderítette, hogy nem bűncselekmény történt, hanem az autó egyszerűen elgurult, és a garázsban kötött ki.

Tényleg csak közelről lehetett észrevenni a sérült garázskaput Tényleg csak közelről lehetett észrevenni a sérült garázskaput

Az autó a parkolón, egy forgalmas úton keresztül gurult a behajtóra, amelynek a végén a rolós garázskaput kiütöttet a sínjéből, majd az az autó mögött visszahullott a helyére, így messziről nézve nem lehett észrevenni a kárt. Az autó így észrevétlenül töltötte a karácsonyi ünnepeket a garázsban.

Az Autó-Motor ott van a Facebookon is! Klikkelj ide, és lájkolj minket a legérdekesebb hírekért és a lappal kapcsolatos friss infókért!