Egészen elképesztő felvételt rögzített egy autós, aki teljesen elveszítette a fejét egy viszonylag hétköznaposnak mondható összetűzés során.

Albuquerque-ben, Új-Mexikóban, az Egyesült Államokban járunk, ahol egy viszonylag átlagosnak tűnő balhéval indult két autós találkozása, majd ijesztő fordulatot vett a történet. A kezdeti probléma csupán annyi volt, hogy egyiküknek nem tetszett, ahogy a másik megelőzte.

Erre a felvételen látható, korábbi katona úgy próbálta megoldani a szituációt, hogy előkapta fegyverét, és azt a másik sofőrre fogta. Az egészben a legijesztőbb, hogy mindezt úgy tette, hogy közben két gyermeke a hátsó ülésen ült…

Ezután a pickup sofőrje elkezdett menekülni, majd valószínűleg a pániktól többször beletolatott az őt üldöző kocsiba, melyben a korábbi katona közben még telefonált is, majd mikor mindketten megálltak, tüzet nyitott.

Még egyszer: mindezt úgy, hogy hátul két gyermek ült, akik közben könyörögtek édesapjuknak, vigye haza őket…

A történet pozitívuma, hogy az ABC beszámolója szerint a több lövést is leadó férfit azonnal letartóztatták, és gyermekek veszélyeztetése miatt is eljárás indult ellene. A másik autós nem sérült meg, a lövések „csak” az autóját találták el.