Hirdetés – Karácsony közeledtével igyekszünk figyelmeztetni magunkat és egymást, hogy még nagyobb szükség van a türelemre, az élet minden területén. De persze nem mindig sikerül ez. Előfordulnak olyan találkozások, amik örökre nyomot hagynak bennünk. Mint az alábbi eset a zebránál a nénivel és a kabriós csávóval.

A szabály az szabály. Ha meg kell állni a zebránál, hogy átengedjük a várakozó gyalogost, akkor álljunk meg. Így tett a szerény kabrióban ülő fiatalember, amikor hirtelen meglátta a várakozó szépkorú nénit. Satufék, csikorgó abroncsok. De a néni nem mozdult… Egy harsány dudaszó, mire a nagyi összerezzent és végre elindult. Mi történt ezután? Nézzük meg a videót!

Ez mind nem történik meg, ha kevesebb Red Bullt iszik a sofőr, míg a néni napi eggyel többet fogyaszt. Ha nem bóbiskol el a legújabb Spar akciós újság böngészése közben, láthatja, hogy a legtöbb energiaital leértékelve kapható. Bár ki tudja, lehet, hogy vett is már párat, csak elfelejtette meginni őket.

Legalább egy tanulságot levonhatunk, igyekezzünk nem elaludni a gyalogátkelőnél, főként a karácsonyi vásárlási őrület idején. Akkor mindenki elveszti türelmét, mindenki siet, hogy beszerezze az ajándékokat, akár az utolsó pillanatban Szenteste előtt.