Nemrég jelentette be a Ferrari a turbómotoros 488 GTB-t, amellyel egy csapásra elavult a 458 Italia. Ez csak azokat zavarja, akik nem a vezetési élmény, hanem a presztízs miatt vették az autót, és nincs pénzük az utódra vagy épp nem jut nekik.

Nem kell rögtön kétségbe esniük, hiszen az eddig Mercedes- és Porsche karosszéria átépítő készletek készítésével foglalkozó Mischa Designs elkészítette első Ferrari-átépítését, ami meglepően lendületesre sikeredett. Mármint a számítógépen, hiszen egyelőre csak virtuálisan készültek el az átépítéssel. Nem egyszerűen csak szárnyakat aggattak  karosszériára, de teljesen új sárvédőket is készítettek (hátul oldalanként 7,5 centivel lett szélesebb az autó), no meg olyan hatalmas hátsó szárnyat is lehet kérni, ami mindenki számára nyilvánvalóvá teszi, hogy az előtte haladó autó sofőrje már klinikai szintű feltűnési viszketegségben szenved.

Mondjuk ha minden a Mischa Designs akarata szerint történik, akkor túlságosan sokan nem örülhetnek majd a látványos Ferrari 458 átépítésnek. Mindössze 20 darab készlet gyártását tervezik. Már várják a megrendeléseket, és várhatóan nem lesz akadálya az értékesítésnek, hogy egyelőre még nem árulták el a teljesen karbonból sütött készlet árát.

Az Autó-Motor ott van a Facebookon is! Klikkelj ide, és lájkolj minket a legérdekesebb hírekért és a lappal kapcsolatos friss infókért!