A vizsgaszituációt minden ember máshogy kezeli, van, akinek meg se kottyan egy ilyen helyzet, míg van, aki teljesen leblokkol. És van ez a srác…

Craig Barraza saját elmondása szerint finoman szólva bepánikol a vizsgák előtt, amit a forgalmi tesztjén összehozott, azzal azonban magát, sőt, az oktatót és a vizsgabiztost is meglepte, ugyanis kereken öt másodperc alatt megbukott.

A skót fiatalember olyan szinten leblokkolt, hogy elfelejtette, az út melyik oldalán kell haladni, így elindult a jobb oldalon, amivel nálunk nem lenne probléma, itt viszont ez azt jelentette, a forgalommal szemben haladt, igaz, csak néhány másodpercig, ekkor ugyanis leállította a vizsgáztató.

A világ legrövidebb vizsgája…
A világ legrövidebb vizsgája…


„Teljesen szétestem fejben, egyszerűen nem tudtam gondolkodni, elfelejtettem, melyik oldalon vezetünk. Gondoltam, az esélyem ötven-ötven, szóval elindultam a jobb oldalon. Sajnos. A vizsgabiztos azt mondta, húsz éve csinálja ezt, de ilyet még nem látott…”

A legszebb az egészben, hogy Craig azért végigment a vizsgafeladatokon, és hibátlanul teljesítette mindent, ám így is bukás lett a vége a korai zavarodottsága miatt.