Ha valaki azon gondolkozna, hogyan tudná még egyedibbé tenni a Range Rover Evoque-ját, akkor jobban teszi, ha alaposan szemügyre veszi a Marangoni abroncsgyár által tuningolt példányt, amelyet a Bolognai Autószalonon fognak bemutatni.

Az átalakítás minimális, de annál hatásosabb, igaz, ahhoz szükség van arra, hogy az embernek legyen egy abroncsgyára. A hatalmas méretű kerékjáratokba ugyanis 20 colos felniket raktak, amire egyedi, kifejezetten ehhez az autóhoz sütött, piros színű abroncsokat szereltek. Utóbbiak típusa egészen pontosan Marangoni M-Power EvoRed.

Magát az autót Marangoni Evoque HFI-R néven állítják ki, a kerekeken kívül ugyanis egy hidrogén-metán (CH4+H) befecskendezést is kapott, amelynek következtében a 2,0 literes benzines turbómotor teljesítménye 240-ről 300 lóerőre emelkedett. E mellett csökken a fogyasztás is, állítólag 30 százalékkal – persze a palackok utántöltése sokkal drágább, mintha benzinnel autóznánk, ezért tényleges spórolás nem nagyon jelentkezik. A tuning optikai része speciális, extra-nagy méretű alumínium-szemcsékkel rendelkező ezüst metál fényezést jelent, a tetőoszlopokat fényes feketére fújták. Az utastérben a piros tetőkárpithoz illően piros gyémántvarrással megbolondított fekete bőrüléseket helyeztek el.

Az Autó-Motor ott van a Facebookon is! Klikkelj ide, és lájkolj minket a legérdekesebb hírekért és a lappal kapcsolatos friss infókért!