Nemrég jelentette be a Brabus, hogy mostantól veteránautókkal is foglalkozik, az április 10-14. között megrendezett Techno Classica kiállításon pedig részletesen is bemutatta új szolgáltatását.

Ha például valaki náluk rendeli meg az autó felújítását, akkor az elkészült járműre 2 év, kilométer-korlátozás nélküli garanciát vállalnak. A munka minőségéről árulkodik az is, hogy minden esetben fémig lecsupaszítják a karosszériát, amelyet aztán kijavítanak, és korrózióálló bevonattal látnak el fényezés előtt.

Minden egyes alkatrészt szétszednek, ellenőriznek, az összes tömítést és kopóalkatrészt cserélik, mielőtt azokat újra beépítenék a kész karosszériába. Az utasteret is újrakárpitozzák, feltéve, hogy a kedves ügyfél nem ragaszkodik a jó állapotban megőrzött patinás belsőhöz. De nem csak a felújítást, de a későbbi karbantartást (kisszerviz, nagyszerviz) is vállalja a Brabus, és autó-panzió szolgáltatással is a kedves ügyfelek rendelkezésére áll.

Az Autó-Motor ott van a Facebookon is! Klikkelj ide, és lájkolj minket a legérdekesebb hírekért és a lappal kapcsolatos friss infókért!