Sokat javít a Zaporozsec menettulajdonságain a gesztikuláció Sokat javít a Zaporozsec menettulajdonságain a gesztikuláció

Az Irigy Hónaljmirigy társulat tagjai már húsz éve bolondoznak együtt, ebből az alkalomból az idei év végén jubileumi koncertet adnak a Budapest Sportarénában. Az ötszáz dal és tíz nagylemez mellett rengeteg vicces jelenetet is forgattak, amelyekben mindenféle közlekedési eszközt használtak. Volt, hogy rocsóval hajtottak végre partraszállást, de a levegőben is jártak a Goldtimer alapítvány Kármán Tódor névre keresztelt Li-2-es gépével.

Rohamcsónakkal is jól bánnak a fiúk Rohamcsónakkal is jól bánnak a fiúk

De az autós-motoros vonalon is nagyon erős a felhozatal, az amerikai csőrös kamiontól kezdve a rozsdás kispolszkiig és a sokat látott Trabantig terjed az autós felhozatal, de szívesen használtak traktorokat és motorkerékpárokat-robogókat is a forgatások során. A Flúgos Futam készítése során az autóversenyzés világába is belekóstoltak a fiúk, akik minden eddiginél őrültebb koncerttel készülnek a születésnapra.

Van, aki még a forgatás szünetében se válik meg kedvenc motorjától Van, aki még a forgatás szünetében se válik meg kedvenc motorjától

A zenekar Magyarországon eddig még nem látott színpadtechnikával, legismertebb slágereikkel készülnek arra, hogy az év legnagyobb záró buliját adják, íme egy rövid leltár a koncerthez felhasznált dolgokról: 1 szemeteskuka, 2 seprű, marmonkanna, több rekesznyi sörös üveg, ruhaszárító, 112 db paróka, 125 jelmez, 132 egyéb kellék, 100 ezer Watt hang, 170 ezer Watt fény és 240 millió pixel a kivetítésnél, a 30 legnagyobb sláger, közel 3 órás koncert… Ezen kívül az Én Megamirigy válogatáson győztes húsz rajongóból álló Irigy Hónaljmirigy kórus is ott lesz majd a színpadon az IHM állandó tagjai mellett.

IFA teherautótól a Kenworth kamionig terjed a skála IFA teherautótól a Kenworth kamionig terjed a skála