Az AutoBinck vállalatcsoport hazai leányvállalata 2007-ben kezdte meg működését, és a nagy múltú brit autómárkák képviseletével terjeszti ki tevékenységét. A Jaguar, Land Rover, és Range Rover márkák népszerűsítésére a cégcsoport teljesen új leányvállalatot alapított, British Automotive Hungary Kft. néven.

„Annak ellenére, hogy működésünket Magyarországon abban az időszakban kezdtük meg, amikor a gazdasági válság alapjaiban változtatta meg az autópiacot, az AutoBinck mégis sikeres nagy-, és kiskereskedelmi tevékenységet folytat immáron négy esztendeje. A vállalat múltja, szellemisége, és szenvedélyes elkötelezettsége meggyőzte a Jaguar Land Rover csoportot arról, hogy cégünket bízza meg a termékeinek disztribúciós tevékenységével. Célunk, hogy a nagy múlttal rendelkező, elismert brit márkákat eddig nem tapasztalt magaslatokba emeljük Magyarországon, és új vásárlók számára is vonzóvá tegyük a Jaguar, Land Rover és Range Rover modelleket, mindemellett természetesen tovább erősítve kapcsolatunkat a jelenlegi tulajdonosokkal. A JLR biztosított minket támogatásáról, és a British Automotive Hungary Kft. sikereibe fektetett bizalmáról, melyhez kiváló alapot szolgáltat a lenyűgöző modelloffenzíva, beleértve a fantasztikus új Range Rover Evoque modellt, valamint a 4 hengeres erőforrással szerelt Jaguar XF modellt is.” – kommentálta Tim Tozer, az AutoBinck csoport vezérigazgatója.

Edward Du Guard (balra), a Jaguar Land Rover csoport Regional managere, valamint Matkó Zoltán (jobbra), az British Automotive Hungary Kft. ügyvezető igazgatója ráz kezet a Jaguar XKR-S előtt Edward Du Guard (balra), a Jaguar Land Rover csoport Regional managere, valamint Matkó Zoltán (jobbra), az British Automotive Hungary Kft. ügyvezető igazgatója ráz kezet a Jaguar XKR-S előtt

Az újonnan nyíló Jaguar – Land Rover – Range Rover márkakereskedés Budapesten az egész modellkínálattal áll majd a vásárlók rendelkezésére. A cég vezetőinek kiválasztása jelenleg még folyamatban van, ezzel kapcsolatban, valamint az Jaguar – Land Rover – Range Rover márkakereskedés és szerviz elérhetőségeit illetően hamarosan lesznek bővebb információk.