A Kia valódi csúcsmodellje a Carnival családi egyterűből készül, a tavaly nyáron debütált új generációnak novemberben ismerhettük meg a kényeztető High Limousine változatát, most pedig a négyszemélyes utastérrel rendelkező High Limousine VIP következik a sorban. Ez igazi világújdonsággal is szolgál a hátul utazóknak, hiszen első autóként itt van lehetőség talpmasszázs élvezetére; természetesen külön fiók van az ilyenkor levetett cipő tárolására.

Az utastérben 7-8 helyett csak négy ülés található, a hátsó részben két darab nagy méretű, elektromosan állítható és masszázsfunkcióval is rendelkező, Nappa-bőrrel kárpitozott fotelt helyeznek el, a padlót laminált parketta borítja. A Hutech nevű wellnesskészülék-gyártó jóvoltából került a talpmasszázs-fiók a fedélzetre. Külön fiók van a hűtött és a meleg italok tárolására, a hátsó fotelek közötti karfán egy 7 colos érintőképernyő szolgál a különböző rendszerek vezérlésére, ezek közé tartozik a tetőből lehajtható 21,5 colos monitor is.

A Kia Carnival High Limousine VIP változata a magasított tetejéről ismerhető fel, egyébként függönyök védik a hátul utazókat a kíváncsi pillantásoktól. Ez a változat csak a 3,5 literes V6-os benzinmotorral (294 LE/362 Nm) választható, a 8,683 millió won-os, azaz 22,7 millió Ft-os vételárat (több mint duplája az alapmodellnek) az is indokolja, hogy kényelmesebbre hangolt felfüggesztést kap a csúcsmodell.