Dél-Koreában négy üléssorral és 11 személyes belső térrel rendelkezik a Kia Carnival egyterű, így már rögtön attól lesz luxusmodell a Hi-Limousine nevű csúcsmodell, hogy szellősebb az ülés-elrendezés. Alapáron kilencszemélyes ennek a belső tere, a drágább változatban már csak heten utazhatnak egyszerre. Közös vonás, hogy a tetőlemezt 30 centivel megemelik, így ennyivel bővül a fejtér is, a púp elejére belülről egy 21,5 colos átmérőjű monitort szerelnek, amit az összes hátsó utas könnyen lát.

Az első üléstámlák hátuljára kerül egy-egy külön gombbal állítható légtisztító berendezés, az ülések közötti könyöklők hűthető-fűthető pohártartókat rejtenek, rengeteg USB-csatlakozót helyeznek el a hátsó részben, például a tető peremén lévőkbe olvasólámpákat lehet beleszúrni – vagy akár ezeket is lehet kütyütöltéshez használni.

Magától értetődően a Kia Carnival Hi-Limousine fedélzetén a típushoz elérhető összes extra ott van, amit megfejelnek még 19 colos felnikkel, egyedi lökhárítókkal – 45 mm-rel 5,2 méterre nő a karosszériahossz változatlan 3090 mm-es tengelytávolság mellett –, sokkal több a króm a karosszéria külsején. Amíg a normál Carnival 2,2 literes turbódízellel is választható, a Hi-Limousine csak a 294 LE/355 Nm teljesítményű 3,5 literes V6-ossal jön. A kilencszemélyes változat ára 60,66 millió won (16,5 millió Ft), a hétszemélyesé 62,71 millió won (17 millió Ft), az igazi csúcsmodell, a négyszemélyes kivitel bemutatása jövőre esedékes.