Június 14-én mutatkozik be a legújabb Superman film, amelynek autós partnere a Fiat konszern lett. Egészen pontosan az Egyesült Államokban a Ram haszonjármű-márka, Indiában meg a Fiat személyautók.

Ázsiában hamarosan piacra dobják a Line nevű kompakt szedán T-Jet motoros (1,4 liter, 120 LE) változatát, amelyet összekötnek az új filmmel. Úgy tűnik, kell valami ciki dolog, ha már egyszer a kívül hordott piros alsógatyától megszabadult a szuperhős.

Az Egyesült Államokban sokkal többet foglalkoztak azzal, milyen jármű illik egy földönkívülihez, és egy dupla fülkés pickupot alakítottak át e célból, és megszületett az igencsak limitált, egy példányra korlátozott Man of Steel Edition. A hűtőrácsán az S jelvényt viselő teherautó a Power Wagon alapján készült, a mozi premier után túrára viszik, amelynek befejeztével jótékony célra elárverezik.

A karosszériát Superman új ruháját felidézni hivatott Dark Ceramic Grey színű mintás felületű fóliával vonták be, a tető fényes fekete, a hűtőrácson nyomokban felfedezhetjük a piros színt is – de nyoma nincs a köpenynek. Az utastérben található Ram logókat Superman logókra cserélték le.

Az Autó-Motor ott van a Facebookon is! Klikkelj ide, és lájkolj minket a legérdekesebb hírekért és a lappal kapcsolatos friss infókért!