Trollhättan környékénmár a közúton járkál a még be sem mutatott Saab 9-5 SportCombi Trollhättan környékénmár a közúton járkál a még be sem mutatott Saab 9-5 SportCombi

Nem is olyan rég jelent meg a Saab új autójának és egyben a márka csúcsmodelljének első fényképe, a 9-5 SportCombi részletes bemutatása csak a Genfi Autószalonon esedékes.

Ennek ellenére máris vannak új képek az autóról, hiszen azt mindenféle álcázás nélkül használják már a gyár környékén a közutakon. Igaz, a fekete fényezés és a meglehetősen rossz fényviszonyok miatt nem mutatnak sok új információt a képek, igazából csak a szintén rossz minőségű szabadalmi rajzok mutatják meg az autót a maga teljes szépségében.

Szabadalmi rajzok árulkodnak arról, hogyan is néz ki az új karosszéria elölről Szabadalmi rajzok árulkodnak arról, hogyan is néz ki az új karosszéria elölről

Hatalmas méretű kombi lesz a svéd újdonság, az oldalnézeti rajzon a felnik nagyon aprónak tűnnek – pedig biztos van vagy 17 colos. A helykihasználás már nem volt erőssége a márkának, az Insignia Sports Tourernél nagyobb alapterületen annál kisebb csomagtartót hoztak össze – igaz, az utastér átrendezhetőségének részletei még nem ismertek.

Hatalmas méretű lesz az újdonság Hatalmas méretű lesz az újdonság