Elölről nézve még megtéveszthet bárkit a japán alkotás Elölről nézve még megtéveszthet bárkit a japán alkotás

A Porsche gőzerővel dolgozik azon, hogy a Panamera ötajtós ferdehátúból egész modellcsaládot készítsen, kabrió- és kupé karosszéria egyaránt szerepel a terek között. A japánok azonban gyorsabbak voltak a gyárnál – igaz, csaltak.

Mindössze egy pár első- és hátsó lámpa, illetve néhány felirat származik a stuttgarti luxusautóról, egyébként egy Nissan 350 Z roadstert áldoztak fel az átalakításhoz. Az orr- és  far meglepően jól mintázza a Panamerát, de oldalról nézve nagyon látszik az autón a szedett-vedett tuning. Itt mindössze egy dolog érdemel dicséretet: sikerült a karosszéria síkjából kiálló kilincset a dizájn részévé tenni.

A beltér egyértelműen elárulja a Nissan 350 Z alapot A beltér egyértelműen elárulja a Nissan 350 Z alapot

Az utastérben fehér színű bőrrel és esetenként krómosan csillogó műanyaggal borítottak mindent, az eredmény legalább annyira emészthető, mint a külső esetén. Azaz vannak jó részletek, de az összkép nem az igazi.

A Panamera Z név alapján tudhatja a megelőzött autós, hogy nem zuffenhauseni építésű autó hajtott el mellette A Panamera Z név alapján tudhatja a megelőzött autós, hogy nem zuffenhauseni építésű autó hajtott el mellette