A Tesla S modell június 15-től Magyarországon is elérhető. A felső kategóriás elektromos autót a Tesla Europe vállalattal együttműködésben elsőként a Business Lease kínálja, flottaautóként, tartós bérleti konstrukcióban. A Business Lease mobilitási szolgáltató Kelet-Közép-Európában először nálunk vezeti be a sokak által várt autót. Vincent van der Meijden, a Business Lease ügyvezető igazgatója az előzetes várakozások alapján a régiós piacon 2015-re 25, 2016-ra 80 autóval bővülő Tesla-portfólió kialakításával számol.

„A Tesla a legjobb példa az elektromos autózás fejlődésére, a Business Lease pedig az elektromobilitás elkötelezett támogatója” – hangsúlyozta Vincent van der Meijden – „Magyarországon a Tesla normál kereskedelmi forgalomban jelenleg nem kapható, így az a tény, hogy a Business Lease teljes körű szolgáltatással, operatívlízing-konstrukcióban biztosítja a Tesla-autók importját, regisztrációját, szállítását, hozzájárul az elektromobilitás és a legújabb technológiák elterjedéséhez.

A Tesla S felső kategóriás termék a flottapiac felső szegmense számára, így a Business Lease csak teljes szolgáltatáscsomaggal kínálja. A szolgáltatás magában foglalja az autót, egy intelligens töltőberendezést és ennek üzembe helyezését, minden költséget és ügyintézést, beleértve az importot, a regisztrációt, az adókat, a biztosítást, a karbantartást, szükség esetén a javítást, az autómentést és a csereautót. A Tesla S a cégvezetői autók szegmensébe illeszkedik, így, bár más autókhoz nem hasonlítható, kategóriáját tekintve leginkább a magas felszereltségű Audi A6-nak, illetve az Audi A8-nak felel meg.

A Tesla S lízingkonstrukciója

419 000 Ft/hó + ÁFA Tartalma: Tesla S, egy otthoni töltőállomás, finanszírozási költség, casco- és KGFB-biztosítás, karbantartás (revízió, gumiabroncs, forgó-kopó alkatrészek), assistance, regisztrációs adók, illetékek.

A Business Lease-nél a Tesla S teljes gyári modellválasztéka és extra-választéka elérhető a hazai felhasználók számára, csakúgy, mint a Tesla nemzetközi Supercharger töltőállomás-hálózata. Az országhatárokon átnyúló használat már ma is realitás, hiszen a Tesla S hatótávolsága 400-500 km között mozog. A Business Lease konstrukciójában az alapfelszereltség része az intelligens légrugózás és a metálfényezés; az extrák között a legvonzóbb a kiemelkedő biztonságot és vezetési élményt nyújtó önvezető csomag. Ennek részét képezi az adaptív sebességtartás, amely radarral biztosítja a távolságtartást és megelőzi a frontális ütközéseket; az automata sávtartás, az automata parkolás és az automata fényszóró.

A Business Lease a Tesla S modellt először Magyarországon vezeti be, de az év végéig Szlovákiában és Csehországban is megjelenik ezzel a flottakonstrukcióval. Vincent van der Meijden szerint a Tesla iránt mindenhol komoly érdeklődés tapasztalható. „Számos megkeresést, kérdést kaptunk a Teslával kapcsolatban még jóval azelőtt, hogy az autó operatív lízingjével megjelentünk a piacon. A tiszta autók iránt érdeklődő cégvezetők különösen nyitottak az új technológiákra, figyelemmel kísérik az elektromos autózás fejlődését, és legszívesebben mindannyian Teslát vezetnének” – mondta az ügyvezető. – „Számításaink alapján a régióban 2015-ben mintegy 25 autós Tesla-portfóliót alakíthatunk ki, 2016-ban ehhez akár további 80 autót is hozzáadhatunk.

Autó-Motor ott van a Facebookon is! Klikkelj ide, és lájkolj minket a legérdekesebb hírekért és a lappal kapcsolatos friss infókért!