Az amszterdami Schipol repülőtéren rakodták be az alig álcázott BMW M5-öst Az amszterdami Schipol repülőtéren rakodták be az alig álcázott BMW M5-öst

Alig néhány héten belül a maga természetes szépségében is megcsodálható lesz az új BMW M5-ös, addig azonban még néhány nagyon fontos dolga van a mintás tapétával álcázott prototípusnak. Melegebb éghajlatra küldik az autót, hogy gyönyörű sajtófotókkal mutatkozzon be az újdonság Genfben.

Az autóról már régóta jelennek meg kémfotók, de álca nélkül még sosem sikerült lekapni az új BMW M5-öst. Most is csak a részleteket jótékonyan takaró mintás tapétával ellátott példányt sikerült lefotózni alig néhány pillanattal azelőtt, hogy eltűnt volna egy teherszállító repülőgép gyomrában a jármű. Minden bizonnyal az utolsó pillanatban készítik el a sajtófotókat a világnak egy olyan pontján, ahol szép az időjárás, nehogy azok idejekorán kiszivárogjanak.

Talán a sajtófotók készítésére viszik az autót melegebb éghajlatra Talán a sajtófotók készítésére viszik az autót melegebb éghajlatra

A műszaki részletekről még nem sokat tudni azon kívül, hogy a 4,4 literes biturbó V8-as benzinmotor keseríti majd meg a nyolcfokozatú automatikus váltó életét. A teljesítmény várhatóan felülmúlja az X5 M és X6 M típusokban megtapasztalható 555 lóerőt is, de az se kizárt, hogy a genfi bemutató után csavarják csak feljebb a teljesítmény. Az AMG is várhatóan ott mutatja majd be a biturbó V8-assal szerelt E 63 AMG-t, amelyet minden bizonnyal szeretnének majd felülmúlni a bajor mérnökök.

Legkésőbb Genfben minden kiderül majd az új szuperszedánról Legkésőbb Genfben minden kiderül majd az új szuperszedánról