Miután a tunéziaiak kiélték dühüket a Ferrarin, nem sok maradt belőle Miután a tunéziaiak kiélték dühüket a Ferrarin, nem sok maradt belőle

Ezúttal nem egyben menekítették meg az utókor számára a gyűlölt vezető autóját, hanem mindenki magával vitt egy kis darabot belőle. Vagy legalább bedobott egy téglát a szélvédőn.

A gyűlölt elit képviselőjének autóját alaposan helybenhagyták A gyűlölt elit képviselőjének autóját alaposan helybenhagyták

A múlt héten adtunk hírt róla, hogy markolóval viszik Tunéziában a Ferrarikat, az állítólagos sárga 599-es állítólag a megbukott elnök, Zine el-Abidine Ben ali kedvenc autója volt. Nem tudni, mi lett-lesz a sorsa annak a példányban, de az biztos, hogy a Sofiane Ben ali garázsában pihenő tűzpiros California az emberek martaléka lett.

Ebből legfeljebb csak hot rodot lehet építeni Ebből legfeljebb csak hot rodot lehet építeni

A garázsban tárolt autót először is megszabadították a kerekeitől, majd alaposan helybenhagyták. Később megpróbálták kivonszolni az utcára, de a féktárcsákon nehezen mozgatható egy másfél tonnás autó, így egy kicsit még tovább bontották a garázs és az utca között megrekedt autót. Valószínűleg már nem kell sok ahhoz, hogy teljesen megsemmisüljön az autó. A helyreállítás már csak a rendezetlen tulajdonviszonyok miatt se lenne kifizetődő.