Az olaszországi Concorso d”Eleganza Villa d’Este rendezvényen láthatja először a nagyközönség és a potenciális vásárlók is a Rolls-Royce Bespoke műhely legújabb gyűjtői kiadását, a Wraith kupé alapján készített Eagle VIII szériát. A névadással az első, megállás nélküli transzatlanti repülésre emlékeznek.

John Alcock és Arthur Brown egy módosított, első világháborús Vickers Vimy bombázóval 1919 júniusában az Újfundlandi St. John’sból szálltak fel és meg sem álltak egészen az írországi Clifdenig. A duplafedelű gépet egy 20,3 literes, 350 lóerő teljesítményű Rolls-Royce Eagle VIII-as repülőmotor hajtotta, és nagyjából ez volt az egyedüli, ami zavartalanul működött. A navigációs műszereik és a rádiójuk nem sokkal a felszállást követően elromlottak, végül Brown a csillagok alapján navigált. Ennek a történelmi eseménynek a századik évfordulójára emlékeznek az 50 autós szériával.

Kétszínű szürke fényezést kap a Wraith karosszériája, amelyeket bronzszínű csík választ el, a hűtőrács fekete, a felniket részben polírozzák. Az utastérben a szürke/fekete bőrkárpit és a bronzszín teremt különleges hangulatot, a tetőkárpiton természetesen azt a csillagképet valósítják meg, amely alapján az egykori pilóták navigáltak. Arannyal, ezüsttel és rézzel készítik az eukaliptuszfa intarziáját, az analóg óra az egykor befagyó repülőórára hajazó módon homokszórt számlapot kap zöld háttérvilágítással.