Rosszabb is lehetett volna a végeredmény, de a Great Wall konszernhez tartozó Ora autómárka új modelljét megelőlegező tanulmányautó – tanulmány-macska – egész jól alkalmazza a Bogár-témát. A tanulmány-macska annak köszönhető, hogy az Ora következetesen macskának nevezi autóit, ennek az internetes szavazáson például a Punk Cat azaz Punk Macska nevet választották, és a tanulmányautó – angolul concept car – kifejezés helyett a concept cat-ot használják.

Hivatalosan csak inspiráció volt az ős Bogár a formatervezőknek, akik aztán egész jól gyúrták egybe a magas építést, az ötajtós karosszériát és a New Beetle motorháztetejét – az első kerekek hajtottak, tehát elöl itt is motorházfedél van. Egyedül a hátsó jellegzetes ív hiányzik a karosszériáról, helyette egyenesen vezetik le a tető peremén lévő króm díszléceket a lökhárítóig.

Az utastér igazán retrós hangulatú, a nagy méretű központi képernyő mellett aranyszínű díszek, hímezett minták és parkettával borított padló látható, érdekes az üvegtető elhelyezése, ami hátracsúszott, és az elöl ülők alig érzékelnek belőle valamit. Az Ora márka semmit nem árult el a műszaki tartalomról, de jól értesült források szerint még az idén megkezdik a Punk Cat tanulmány alapján készülő autó sorozatgyártását.