Június 8-án, nem sokkal este 10 óra előtt rögzítette a szentpétervári Budapest és Slavy utcák kereszteződésében elhelyezett térfigyelő kamera, hogy a kép bal szélén, a lámpa előtti sorban harmadikként megálló Porsche Panamerában gyors sofőrcserét hajtanak végre – az autót vezető férfi ekkor adja át a volánt egy fiatal nőnek.

Aztán vált a lámpa, a valószínűleg nem ilyen nagy teljesítményű autókhoz szokott hölgy pedig jó nagy gázt ad, és azzal a lendülettel a többi jármű között keresztbe vágódva a magas padkának és a forgalmi sávokat elválasztó tereptárgyaknak ütközik. Az autó földi pályafutása ezzel véget is ért, hiszen kiszakadt a bal első kereke, a több is csak tessék-lássék módon csatlakozik a karosszériához. Oltani is kellett a Panamerát, körbe sérült a karosszéria, de (a városon kívül) másnak nem okozott kárt a túlságosan optimista női autóvezető, és komoly személyi sérülés se történt.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Autó-Motor ott van a Facebookon is! Klikkelj ide, és lájkolj minket a legérdekesebb hírekért és a lappal kapcsolatos friss infókért!