A Ferrari Design Centre tervezői alkották meg a Cockpit elnevezésű irodaszék-kollekciót azzal a Poltrona Frau nevű olasz bútormanufaktúrával közösen, amely a nyolcvanas évek óta az olasz sportkocsik belső terében alkalmazott bőröket szállítja. Az autóülések tervezése során szerzett tapasztalatokat felhasználva készítették el az emberi testet lehető legkevésbé terhelő felfekvőfelülettel rendelkező irodaszéket, a moduláris karfát állítani is lehet. Első körben két változatban, President és Executive néven készülnek a székek.

A President a magasabbik, ahol kényelmesen hátra lehet dőlni, az Executive esetén nagy mozgási szabadsága van a felsőtestnek. Ahogy az autókat, úgy az üléseket is bőven lehet extrázni: alu vagy karbonváz, bőrminőség vagy éppen színválasztás, az elképzeléseknek csak a pénztárca szab határt. A legolcsóbb Executive ára 7500 euró (2,3 millió Ft), a legolcsóbb President 10 000 euróba (3,1 millió Ft) kerül, az ősztól árulja őket a Poltrona Frau manufaktúra. Arról még tárgyalnak, hogy a Ferrari Store-okban is elérhető lesz-e az irodaszék-család.

Az Autó-Motor ott van a Facebookon is! Klikkelj ide, és lájkolj minket a legérdekesebb hírekért és a lappal kapcsolatos friss infókért!