A Beijing Auto nem csak a régi Saab 9-5-ös enyhén módosított változatával próbálkozik a kínai piacon, a márkacsoport csúcsmodelljét is a svédektől levetett alapokra képzelik el. A tanulmányt Sanghajban mutatták be, T60 néven.

Egy óriási problémája azért még van a kínaiaknak, egész egyszerűen még nincs meg az a márka, amely néven forgalmaznák a T60-ast. A hírek szerint azonban 2012 elejére már rajtra kész lesz az autó és a kereskedőhálózat.

A hátsó ajtó árulkodik arról, hogy álruhás Saab 9-3 a Beijing T60 A hátsó ajtó árulkodik arról, hogy álruhás Saab 9-3 a Beijing T60

Maga az autó egy igen sportos megjelenésű limuzin, amelynek hatalmas hűtőrácsának körvonala a Mercedeseket idézi, egyébként azonban egyedi a forma. A hátsó ajtónál, a változatlan ablakkivágás környékén lehet észrevenni a kiindulási alapot. A csomagtérfedél aljára biggyesztett Sport Phantom felirattól eltekintve nem is nagyon lehet panasz a megjelenésre; a belső térről és a műszaki részletekről még nincsenek információink.

Gagyi a Sport Phantom felirat a csomagtér-fedélen, egyébként pofás a gép Gagyi a Sport Phantom felirat a csomagtér-fedélen, egyébként pofás a gép