Még nem hivatalos a Suzuki SX4-es modellfrissítése, de miközben Sanghajban épp a gyártó standját ácsolják, az újdonság nyugodtan megtekinthető-fényképezhető, hiszen egyáltalán nem titkolják azt.

Miután a kémfotók már mindent elárultak a Suzuki megújult megjelenésű kompakt autójáról, nagy hírértékkel nem bírnak ezek a képek. Jól láthatóak a sokkal nagyobb méretű első fényszórók és az átformált első lökhárító, amelyekkel ha nem is lesz olyan modern a megjelenés, mint az új, szintén SX4 névre hallgató öszvérnél, de azért éveket fiatalodott a típus. Hátul csak a lámpák és a diffúzort-utánzó betéttel rendelkező lökhárító jelenti az újdonságot.

Egyelőre nem tudjuk, megmarad-e a kínai piacon belül a felfrissített Suzuki SX4, netán világszerte módosítják a megjelenését – Esztergomban is gyártásban marad az autó. HA más miatt nem, akkor az Euro 6-os előírások miatt hozzá kell majd nyúlni a konstrukcióhoz, lehet, hogy ezzel egyszerre már az új megjelenés is megjön majd.

Az Autó-Motor ott van a Facebookon is! Klikkelj ide, és lájkolj minket a legérdekesebb hírekért és a lappal kapcsolatos friss infókért!